Vergoedingen

Voor een behandeling van een Chiropractor is geen huisartsenverwijzing  nodig. De behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk door uw ziektekostenverzekeraar vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van het soort polis. Dit kunt u bij uw verzekeringsmaatschappij nagaan. Voor een overzicht kun u ook klikken op vergoedingen chiropractie. Voorwaarde is wel dat uw chiropractor aangesloten moet  zijn bij een beroepsvereniging, zoals de DCF, ICA en/of  VBAG en hij/zij dient  ingeschreven te staan bij de Stichting Nationaal Register voor Chiropractoren (SNRC).
Chiropractie Kes is lid van al deze verenigingen (zie hiernaast en onder lidmaatschappen) en wordt dus door alle verzekeringsmaatschappijen erkend.

Patiënten in loondienst  worden aangeraden om via de personeelszaken te informeren naar de aanwezigheid van een sociaal fonds binnen hun bedrijf. Dit fonds kan een financiële ondersteuning op het consultbedrag geven dat niet door de verzekering word gedekt.

De kosten  van een onderzoek en behandeling worden na elk consult  contant met u afgerekend. Wanneer u uw afspraak niet kunt nakomen, wilt u deze dan minstens 24 uur van tevoren afzeggen. Komt u uw afspraak niet na of zegt u uw afspraak niet binnen 24 uur af dan zullen we helaas genoodzaakt  zijn een volledig consultbedrag in rekening te brengen.